Saltear navegación


Ioga en Família

La pràctica del ioga en família és una oportunitat per enfortir la confiança, millorar el vincle afectiu, afavorir la comunicació, l’harmonia i la unió entre els membres de la unitat familiar. Per compartir moments i experiències.

Classes i Tallers

A les nostres classes i tallers creem un espai de creixement mitjançant el joc per generar un ambient distès, divertit i diferent. Mares, pares i infants treballem junts per aprendre a respirar millor, a concentrar-nos i a relaxar-nos, a la vegada que enfortim i aconseguim flexibilitzar el cos. El ioga proposa una pedagogia integral que posa a la nostra disposició tot un ventall d’eines que ens ajudaran a conèixer-nos millor corporalment i emocionalment.

Les sessions estan pensades en els més petits i els adults girem al seu voltant acompanyant-los. En cap cas és necessari tenir coneixements o experiència prèvia en ioga. Descobrirem les diferents postures i tècniques del ioga de manera senzilla i divertida sempre fent pinzellades d’introducció a la filosofia del ioga en un ambient de respecte, pau i amor.

També tindrem l’oportunitat de conèixer altres famílies amb nens i nenes d’edats similars als nostres fills i filles. Al finalitzar el taller, tindrem espai i temps per interrelacionar-nos, socialitzar i/o compartir les nostres experiències, vivències i dubtes en la criança.

Classes regulars i tallers per grups d’edat en diferents poblacions, principalment de la província de Girona. Dirigides a famílies amb infants entre 2 i 12 anys.  

Vols més informació?

Contactar

La pràctica del ioga en família afavoreix altres aspectes com:

La comunicació emocional. La comunicació energètica.
La creativitat i la espontaneïtat.
Reforça la imatge positiva que tenim de l’altre.
Potencia l’harmonia familiar.
Treballa la coordinació i la sincronització amb l’altre membre de la família. Amplia el coneixement sobre l’altre.


La practica en parella aconsegueix crear una comunicació corporal, verbal i emocional. A més, implica treballar 3 aspectes que després passen a formar part del subconscient:

- Postures on els pares son la base o subjecció: gràcies a elles es reforçarà la seguretat del teu fill o filla i la base sobre la qual els pares actuen de suport durant el seu desenvolupament.


- Àssanes on el fill serà la ajuda perquè el seu pare o mare puguin realitzar certes postures.


- Exercicis on ambdues forces han d’estar coordinades, cercant l’equilibri, pensant en l’altre i, sobretot, confiar l’un en l’altre. 

La paraula Ioga prové de l’arrel yug que significa unió. A La Tribu apostem per fomentar la pràctica en família per enfortir o millorar el vincle entre pares i fills/es.