Saltear navegación

Ioga Infantil

A La Tribu Iogui coneixem tots els beneficis que té el ioga pel desenvolupament de l'ésser humà. El nostre desig és plantar una llavor en els més petits els primers anys de la seva vida perquè puguin incorporar el ioga en el seu dia a dia i convertir-se en adults més sans i feliços.

El ioga ajuda els infants a conèixer-se millor física, mental i emocionalment. Posa a les seves mans diferents eines per combatre l’estrès i resoldre situacions conflictives. La pràctica d’aquesta disciplina millora la seva confiança i autoestima. Els ajuda a treballar la concentració, descobrir-se a si mateixos, acceptar-se i estimar-se. Així mateix, també aprenen a tractar amb amor i respecte la resta d’éssers vius. A més a més, els aporta una dosi extra de felicitat i alegria.

Un acompanyament que pretén ser un regal perquè puguin treure tot el seu potencial i alhora mantenir el iogui que porten incorporat de manera innata. 

"No preparis el camí per l'infant, prepara l'infant pel camí"

                                                                                Anònim

Les nostres sessions de ioga infantil tenen tanta profunditat com les classes per adults. A la pràctica, van molt més enllà de la realització de postures (asanes). Les classes són dinàmiques, divertides i plenes de creativitat i moviment. Fem servir jocs, instruments musicals, manualitats, contes, titelles, material per reciclar i qualsevol cosa que se'ns acudeixi. El rerefons de la classe pot ser divers: millorar les seves habilitats de concentració, relaxació, empatia, etc. però també podem buscar posar el focus a nivell més emocional i treballar l’amor o la tristesa.

La diferencia psicològica i madurativa a la infància requereix que treballem amb grups d’edats similars, d’aquesta manera podem enfocar la classe a les necessitats de cada edat. La durada de la sessió és aproximadament entre 45 min i 1h.

Oferim classes regulars i tallers per particulars, escoles, llars d’infants, centres cívics etc. Ens adaptem a l’espai i personalitzem la classe o el taller segons la necessitat del grup d’edat. Si vols que la Tribu Iogui vingui a veure’t, omple el següent formulari: