Saltear navegación
La Tribu Iogui

Hola!

Soc la Vero, vaig néixer a Barcelona i créixer en un barri del Baix Llobregat. Des de molt petita vaig sentir una gran curiositat per explorar món, curiositat que amb els anys es va anar fent més i més gran, fins que un dia em va portar a deixar tota la meva vida benestant per agafar la motxilla i marxar sola a recórrer món.

Amant de la natura, les cultures, l’escalada en roca i les travesses de muntanya, tot un còctel que m’ha portat a conèixer racons del planeta espectaculars: des de ‘Tierra de Fuego’ a la Patagónia Argentina fins a las selves de Borneo a Indonèsia, passant sempre per la meva estimada Índia.

El ioga va aparèixer a la meva vida al 2012 després de patir un petit accident d’escalada, el qual em va obligar a fer un parada en tots els sentits.

La Tribu Iogui

He practicat diferents disciplines des de llavors i, aprofitant la meva vida nòmada entre Àsia, Sud-Amèrica i Granollers, vaig formar-me com a professora de Ioga a l’Índia, Nepal i Barcelona per conèixer més profundament aquesta filosofia de vida.

Al 2020 va néixer la meva filla i des de la seva arribada vaig sentir la necessitat de compartir el ioga amb ella per contribuir al seu desenvolupament, posant en pràctica tots els coneixements que havia adquirit al llarg d’aquests anys. Després de veure com va creixent dins seu aquesta petita llavor, he volgut posar-ho a l’abast d’altres famílies. Darrerament, he fet diferents formacions per ampliar coneixements, enfocades a treballar amb els més menuts i també en ioga inclusiu amb l’objectiu de tenir eines per poder aplicar-les amb als col·lectius més vulnerables.

Són tants els beneficis que té el ioga que em fa molt feliç compartir-les i aportar el meu granet de sorra per caminar cap a una societat amb persones més conscients, sanes i felices.

Namasté

Vero :)

"El que importa és quant amor posem
a la feina que realitzem"

Madre Teresa de Calcuta